onsdag 17 december 2008

Date night!


Erik överraskade med att bjuda på middag på Minerva, så nu inmundigar vi sniglar med bubbel och häststek med ett Bordeaux-vin. Onsdagen är verkligen lill-lördag i det här fallet!

3 kommentarer:

Nina sa...

På den gamla goda tiden när jag var ung och dum - sisådär 10 år sedan - jobbade jag på Upplandsgatan och mina chefer brukade bjuda mig på lunch på Minerva några gånger i veckan. Det var tider det...
Kuriosa: Madde som äger Minerva bor ute i Vaxholm och har gjort det till en sport att ha så mycket julljus och andra dekorationer som möjligt. Hon bor ute i skogen, men när man närmar sig huset ser man som en halo över trädtopparna... Fy satan vad det ser ut du.

Szilvia Ödmansson sa...

Jag trivdes som fisken i handsken på Minerva. Det kändes nästan som att man var utomlands. Hårda stolar, rödrutiga dukar, enkel men god mat och ouppmärksamma servitriser; fransk bistro i ett nötskal!

Anonym sa...

Jag kan tillägga att Minerva har superfi catering. Vi har beställt därifrån flera gånger och varit jättenöjda. Hyfsade priser också. God Jul och Gott Nytt År på er. Skulle ha skrivit detta på ungerska, men min stavning lämpar sig ej.. kram Maggan (fru K:s mamma)